Welkom op de website van Autobedrijf Gerard Wemmenhove in Meppel. Voor jonge occasions, service en onderhoud bent u bij ons op het juiste adres. Doorlopend "SUPER" voordelige banden prijzen in verschillende maten en merken inclusief montage

Nieuws

Het laatste nieuws:

Levering originele onderdelen nieuwe MG TF
PERSBERICHT
Levering originele onderdelen nieuwe MG TF
Leverings- en distributieovereenkomst verzekert snelle levering van onderdelen voor nieuwe MG’s
tn1_thumb_2caac4fabd000ab332d3959ea49e64fc80th_mg3d4c_strap_ltEigenaren van een nieuwe MG TF kunnen zich verheugen op een goede aftermarket ondersteuning nu er een overeenkomst is gesloten tussen NAC MG UK Ltd en Caterpillar Logistics Services (UK) Ltd.
De overeenkomst houdt in dat XPart, een divisie van Caterpillar Logistics Services, de levering en distributie van originele onderdelen van de nieuwe MG TF zal gaan verzorgen voor het dealernetwerk in Engeland.
“De ondersteuning aan eigenaren van een nieuwe MG met een goed kwalitatief onderdelenprogramma voor de aftermarket is opnieuw een mijlpaal voor de herintroductie van de MG merknaam in Europa,” aldus Jack Safriruddin, Aftersales manager, NAC MG.
“Het is van essentieel belang dat we een betrouwbaar en efficiënt onderdelen distributieprogramma hebben ter ondersteuning van onze nieuwe auto. Bij zo’n vervelend geval als bij een ongeluk of een onderdelendefect kunnen eigenaren en garages snel beschikken over originele onderdelen. Met de enorme ervaring op het gebied van onderdelendistributie en management is XPart de ideale partner voor dit belangrijke onderdeel van onze business.”
Als historische leverancier van MG onderdelen, verzorgt XPart al sinds 2001 de levering van MG onderdelen en accessoires. De onderdelen voor de nieuwe MG’s zullen worden opgeslagen in het 60.000 m² XPart magazijn in Leicestershire – Engeland. Het bedrijf zal deze onderdelen opslaan naast de bestaande voorraad van ruim 25 miljoen Euro in het magazijn. De onderdelen worden geleverd via het bestaande grossiersnetwerk van XPart in Engeland, waardoor MG NAC vanaf het begin kan rekenen op een professioneel en goed onderdelen distributienetwerk
“Nieuwe MG eigenaren kunnen rekenen op dezelfde service en ondersteuning als die wordt geboden door de beste autofabrikanten ter wereld,” zegt Craig Cooper, de General Manager van XPart.
“Met ons uitstekend geografische netwerk kunnen we onderdelen snel en efficiënt bij de MG dealers leveren, waardoor reparaties kunnen worden uitgevoerd in een zo kort mogelijk tijdsbestek.”
NAC MG heeft reeds 55 MG dealers aangesteld in Engeland die per half september met de verkoop van het nieuwe model gaan starten. Om deze nieuwe
auto’s op tijd te kunnen voorzien van vervangingsonderdelen, is XPart reeds gestart met het opbouwen van voorraad van MG onderdelen.